Gratis e-coaching: MAAT tijdens de feestdagen

Gratis e-coaching: MAAT tijdens de feestdagen

Het is bijna december en de feestmaandgekte barst alweer bijna los. Veel gezelligheid, maar ook drukte. Veel lekker eten, maar misschien ook te veel. En de supermarkten liggen alweer vol met al dat lekkere snoepgoed. Je weet wel, dat wat je eigenlijk niet teveel wilt eten, maar je soms toch voor je het doorhebt een zak/bak hebt weggewerkt.

Speciaal voor de mensen die moeite hebben met maat houden tijdens de feestdagen, bied ik gratis ondersteuning aan door middel van gratis e-coaching.

Het is namelijk niet alleen maar overleven de komende tijd. Je hoeft je niet continu schuldig te voelen. Je hoeft niet angstig te zijn dat er veel kilo’s bijkomen (misschien ben je ze net kwijt!).

Het is ook een moment om extra te oefenen in maat houden, een goed zelfbeeld ontwikkelen, niet verzeild raken in negatieve gedachten over jezelf en je gewicht, en gezond eten in drukke tijden.

Niet alleen dat. Het zijn dagen om te genieten, te vieren en je te omringen met mensen die je waardeert. Soulfood!

Wl je de komende weken ondersteuning in deze gebieden, meld je dan aan via onderstaande link. Via mail en via deze site zal ik je veel tips en tools geven om de komende weken relaxed door te komen. En het wordt leuk – en ontspannen.

We zijn begonnen, maar je kunt nog aanmelden en inspringen!

SCHRIJF JE NU IN!