Banaan-vanille mousse

Banaan-vanille mousse
februari 21, 2018 Sharon
In recept

credits foto: Mitchell van Voorbergen

Woensdag is voor mij altijd Eetplanner dag. Op woensdagavond stuur ik namelijk altijd de nieuwe planning voor volgende week door, met boodschappenlijstje.

Hier kun je de maaltijden in foto zien voor volgende week 🙂 Als je geen Instagram hebt, kun je hier kijken 🙂

Wat je misschien niet wist, is dat ik ook elke week een ‘soulfood’ recept meestuur. Zoals jullie weten houd ik van soulfood. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook met wie, waar en dat je mag genieten van je eten. Soms deel ik recepten voor borrelplankjes, vriendendiners, traktaties. 

Vanavond gaat er een nieuw mailtje uit met de eetplanning, en stuur ik dit heerlijk snelle en gemakkelijke toetje mee. Als bonus stuur ik ‘ m ook naar jullie 🙂 (van eetplanner.nl)

400 ml slagroom (of kokosslagroom)
1 tl vanillepoeder, van een vanillestokje
3 rijpe bananen
1 el honing

Klop de slagroom samen met de vanillepoeder lobbig. Prak de bananen met de honing. Roer de bananen door de slagroom en verdeel over de kommen. Eet smakelijk!

Zuivelvrij? Kokosslagroom maak je door kokosmelk in blik op de kop in de koelkast te zetten. Dan scheidt de kokosmelk. Schep de kokoscrème uit afgekoelde blikjes en klop de crème op zoals gewone slagroom. Voor 400 ml slagroom heb je ongeveer 3 blikjes nodig.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*