Gratis download: Wanneer kinderen in suikerbeestjes veranderen deze maand

Gratis download: Wanneer kinderen in suikerbeestjes veranderen deze maand
december 1, 2017 Sharon
In kinderen, mama, voeding

Sinterklaas is een kinderfeest en rond Sinterklaas komt het groot geschut naar buiten. Heel veel snoepgoed, strooigoed. Heel veel suiker. Op school, bij vriendjes en vriendinnetjes, op feesten. En dan misschien thuis ook nog.

Als je kinderen nog klein zijn, valt het relatief allemaal wel mee. Hoe groter zo worden, hoe minder ‘grip’ je hebt op de situatie. Het is zoals het is, zeg maar. Of je het leuk vindt of niet.

Als moeder snap ik dat je je kinderen met gezonde gewoonten deze periode wilt doorhelpen. Je wilt nog steeds dat ze groenten eten, of dat ze daarmee oefenen. Je wilt dat ze niet te veel snoepgoed binnen krijgen.

Ik heb hier een korte overdenking voor geschreven voor het coachingstraject dat nu loopt.

Wil jij ‘m ook graag gratis downloaden?

Schrijf je dan hieronder in en ontvang het in je mail.

Liefs, Sharon

Comments (2)

 1. Irene 6 maanden geleden

  Hoi Sharon,
  Ik lees met plezier je blogs en houd van je nuchtere kijk op voeding! Zelf ook als ouder, ben ik me er nu juist heel erg van bewust wat ik eet en hoe ik mijn kinderen goede eetgewoonten mee geef. Om die vrijheid te behouden in relatie tot eten, lijkt me het allerbelangrijkst. Natuurlijk met mate bepaalde dingen, maar niet te krampachtig of met elke dieet trend meewaaien. Mijn zoontje is al blij met 3 pepernoten (waarbij ik dan de rest op eet 😉 dus die weet wel goed maat te houden. Dank voor je leuke en interessante dagelijkse posts!!

  • Auteur
   Sharon 6 maanden geleden

   Ahh wat leuk, dankjewel voor je reactie Irene! Leuk om te lezen en tof dat je meeleest 😀 xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*